Головна     |     Контакти     |     Новини та події     |     Де купити?     |     Каталог     |     Інтернет-замовлення     |     Реалізовані проєкти     |     Артисти     |     Вакансії




Семінар - тренінг по цифровим мікшерним системам iLive та GLD



                  Компанія Реал Мюзік запрошує усіх бажаючих на семінар-тренінг по цифровим мікшерним системам iLive та GLD від відомого англійського виробника Allen & Heath. Захід буде проходити 14 та 15 березня 2013 р у м. Києві. Місце проведення - БК Київприлад, вул. Виборзька, 82. (найближча станція метро - Шулявська)

                  Ведучий семінару – спеціаліст компанії Allen & Heath Leon Philips (Леон Філіпс). Попередній час проведення з 11.00 до 17.00. Зверніть увагу – кожен день семінару буде мати різну програму.



                  Семінар розрахований на технічних спеціалістів інсталяційних, прокатних компаній та компаній, що користуються звуковим обладнанням, звукорежисерів, керівників проектних підрозділів, керівників відділів продажу інсталяційних компаній, представників студійних комплексів звукозапису та спеціалістів у сфері теле- і радіомовлення.

                  У програмі:

- розгляд переваг та особливостей мікшерних систем iLive та GLD;
- методи та приклади поєднання та використання систем;
- введення у систему персонального моніторингу, побудова власного міксу за допомогою мікшера ME-1 та додатку для iPad - One Mix;
- використання програмного забезпечення для дистанційного керування системами: iLive Editor, iLIve MixPad, iLive Tweak, GLD Remote.
- використання карт розширення Waves, Dante, MADI, Ace. Огляд можливостей.
- використання багатоканального рекордеру ICE-16 для запису та відтворення сигналу.

                  Ви також можете впливати на програму семінару. Для цього при заповненні реєстраційної форми вкажіть теми або питання, які вас цікавлять.

                  Зверніть увагу на умови участі у семінарі:

1. Участь у семінарі безкоштовна
2. Для всіх учасників передбачені безкоштовні кава-паузи.
3. Для максимальної ефективності тренінгу усім учасникам рекомендується мати ноутбук.
4. По закінченню семінару кожен учасник отримує іменний сертифікат

                  Для всіх учасників обов’язкова реєстрація. Для цього треба заповнити реєстраційну форму нижче, або звернутися за контактами:

Тел. (044) 351-29-51; (067) 508 04 88
E-mail: golovan@realmusic.ua, holovan@me.com
ICQ: 600631709
Skype: VHolovan
Facebook & Vkontakte: Владимир Головань
 



                   Інструктор компанії Allen&Heath Леон Філіпс здійснював технічну підтримку FOH та моніторної консолей у турах таких відомих артистів, як ADELE, MORRISSEY, PATRICK WOLF, AIR, TINDERSTICKS, був FOH звукорежисером солідних шоу та фестивалів: Equality у Royal Albert Hall, READING FESTIVAL 95. Його роботу можна почути у альбомах Bill Nelson, RED LORRY/YELLOW LORRY, а досвід FOH/моніторного звукорежисера він набував у співпраці з Sisters of Mercy, Dennis Brown, Des Ree, Sophie B Hawkins, Van Morrison та багатьма іншими