Головна     |     Контакти     |     Новини та події     |     Де купити?     |     Каталог     |     Інтернет-замовлення     |     Реалізовані проєкти     |     Артисти     |     Вакансії




sE Electronics презентували нові мікрофони для барабанів – серію V


Серія динамічних вокальних мікрофонів sE вже завоювала велику популярність на ринку звуку,  хоча з'явилася лише  два роки тому. Ці мікрофони встигли побувати на сцені з найбільшими зірками світу, серед яких Justin Timberlake, Common, Kenny Chesney, Evanescence, Billy Gibbons, Fleet Foxes, Flogging Molly, Chris Slapleton та інші.

На NAMM Show 2019 бренд sE презентує три нові продукти серії V для живого та студійного застосування барабанів: V KICK, V BEAT та V CLAMP.










sE V KICK


V KICK – найбільш компактний та універсальний мікрофон для барабанів в своєму класі, призначений для використання з бас-барабаном або іншими великими барабанами, коли потужне звучання низьких частот є надзвичайно важливим. Його вбудований поворотний шарнір дозволяє розташувати мікрофон у будь-якому положенні, а спеціальний суперкардіоідний капсюль гарантує ідеальне відтворення специфічного звуку бас-барабанів. Мікрофон також можна налаштувати для дзвінкого звуку та високих частот за допомогою перемикачів, розташованих на його задній панелі. Теплий класичний звук або сучасне енергійне звучання - V KICK забезпечить вам саме той звук бас-барабана, який вам потрібен.







sE V BEAT



V BEAT – ультракомпактний динамічний мікрофон, призначений для підзвучування малих барабанів та томів. Його спеціальний капсюль забезпечує високодеталізований та неймовірно натуральний звук малих барабанів та томів будь-якого розміру з чудовим відхиленням від осі, що дозволяє мінімізувати просочування звуку від сусідніх барабанів та тарілок. Завдяки продуманому дизайну мікрофон займає мінімальне місце в просторі. XLR-роз'єм/підставка робить його найкомпактнішим у класі, а міцний поворотний шарнір дозволяє відрегулювати кут з максимальною точністю, тож мікрофон можна направити на будь-яку частину барабана й отримати необхідний характер звуку.






 
sE V CLAMP


V CLAMP – це найпростіша в експлуатації, найкомпактніша та найпрактичніша система для підзвучування барабанів на ринку. Вона поєднується з будь-яким популярним малим барабаном або томом. Система спроектована як ідеальний компаньйон для мікрофона V BEAT для малих барабанів та томів, але вона також підходить для інших популярних мікрофонів. Міцний та еластичний тримач дозволяє налаштовувати систему лише за кілька секунд, а її надійний куленепробивний дизайн пристосований для частих перевезень. Висоту та обертання приєднаного мікрофона можна легко змінювати за допомогою спеціальної кнопки і налаштування позиції стрижня. Це гарантуює ідеальне розташування будь-якого тома та мінімізацію потрапляння в "поле зору" мікрофона звуку сусідніх барабанів.

Всі три новинки вже доступні для продажу у нашому каталозі.